18 Mart Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.

Misyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli, manevi, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çalışkan ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (442) 741 2023

WEB - https://18martortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TUZLA MAH. ATATÜRK CAD. 18 MART ORTAOKULU BLOK NO 3 NARMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde 4 Lise 3 Ortaokul 3 İlkokul ve 1 Anaokulu bulunmaktadır.

Adres - TUZLA MAH. ATATÜRK CAD. 18 MART ORTAOKULU BLOK NO 3 NARMAN / ERZURUM

Ulaşım Karayolu ile ulaşım için Tortum ve Pasinler ilçeleri olmak üzere iki farklı yoldan ulaşım mümkün olmakla beraber Oltu İlçesi istikametinden de bağlantı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup ile 100 km mesafededir.